De Band

Rotterdams trots, de formatie “Johnny’s Rattle Shakin’ Bluesband” brengt een aanstekelijk mengsel van stampende en swingende blues, rhythm & blues & rock-a-billy.

De band, bestaande uit zanger en bluesharpist John de Vaal, gitarist Eddy Sewerratti, bassist Willem van Stigt en drummer Nick van den Berg vallen vanaf de oprichting in voorjaar 2002 op door hun originele benadering van het bluesrepertoire.Dit gedreven 4-tal is altijd goed voor een swingende zaal mensen en enthousiaste luisteraars. Een echte ‘live’ band bestaande uit muzikanten die hun sporen hebben verdiend in het vaderlandse clubcircuit. De band speelt o.a. werk van Guitar Jr., John Lee Hooker, Muddy Waters, Willy Dixon, Sonny Boy Williamson, Keb’ Mo’, Eddie Boyd, Jimi Hendrix en Chuck Berry, maar ook Robert Johnson en Memphis Slim worden niet vergeten.

Nick en Willem
De Basis

Veel seizoenen het theater en muziek festival “de Parade” later en nog een seizoen aanstaande deze zomer, lovende recensies in o.a. NRC Handelsblad en vele optredens in kroegen, clubs en bedrijfsfeesten, staat Johnny’s Rattle Shakin’ Bluesband garant voor een prima avondje swingen met muzikanten vol speelplezier en podiumpresence.

Eddy, Nick & Willem
De Rattle Shakin’ Bluesband

Back to the roots? Swingend avondje? Feestje? Rattle Shakin’!

Voor boekingen zie boekingen of andere informaties zie contact