April is the cruellest month…………..

The Waste land, T.S. Elliot, wat een opening en wat een schoonheid in woorden. Vanochtend bij het wakker worden weer een beetje doorgebladerd en gegrepen door die schitterende beelden die deze woorden oproepen.  Dan is het maar plat om over het weer te beginnen, maar toch. Had u de winterjas al terug gehangen en heeft u deze week al weer buiten op terras aan de witte wijn met ijs gezeten, dan heb ik slecht nieuws. April wordt de koudste maand aller Aprillen die we ons kunnen heugen. Niet dat ik er verstand van heb, ik heb  ook geen verschijning aan bed gekregen en voel niets aan mijn eksterogen. Nee ik heb het gewoon koud en de pest erin dat het niet al 24 graden is.   Vorige week Paul McCartney gezien in Ahoy met een onvergetelijk concert. Daar krijg je het pas warm van. Ik zou er voor tekenen om op mijn 70e verjaardag nog zo’n energie te kunnen neerzetten op het podium, petje af en wat een entertainer. Verder deze week een bijscholing website beheer gekregen van Michou, onze webmaster en hij kwam met een prachtige versie van Sympathy for the Devil die ik julie niet wil onhouden.

Kijk en geniet:

http://youtu.be/xT_Uz93h9Ko

 

 

Eén gedachte over “April is the cruellest month…………..”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *