Rattleshakin’ Marathon Record

Afgelopen zondag heeft de Rattleshakin’ Bluesband een nieuw record gebroken. Nog nooit zijn er zoveel mensen binnen een halfuur bij een optreden van de band  weggelopen. Niet officieel geregistreerd, maar toch een bijzondere prestatie te noemen.

Zondag ochtend 10.00 uur Stadionweg Rotterdam, nog een tikkie fris buiten en de spanning van de voorbereiding van een groot evenement hangt in de lucht. Hekken, wegafzettingen, veel vrijwilligers die sponzen en drinken klaarzetten voor de lopers. De laatste vuiltjes worden  geruimd op het parkoers, Rotterdam wil klaarblijkelijk een goede indruk achter laten op de live televisie registratie.

De Rattleshakes zijn op tijd op de plek van bestemming om op te stellen. Een klein uurtje is niet veel tijd om alles klaar te zetten en te soundchecken. We redden het net, maar hebben te weinig tijd om in volle concentratie te starten. De eerste bezoekers staan klaar en wij gaan een tikkie stroef van start. Gitaar valt uit, bas rammelt en Nick z’n koffie valt op z’n naald nieuwe drum tapijt. Ingrediënten om de echte blues te ervaren. Tegenslag en rampspoed zijn tenslotte de basis van de mooiste blues songs.

Het viel best wel weer mee allemaal. Hier en daar een spontaan applausje, dansende hardlopers, veel duimen omhoog en vrolijke gezichten. Achteraf veel complimentjes en kaartjes uitgedeeld aan belangstellenden. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Hieronder een selectie uit de eerste serie foto’s van Michou, onze trouwste fan en webmaster. Er volgen er meer, maar alles op z’n tijd.waar ben ik
waar ben ik

Wij gaan ons voorbereiden op de komende Parade reeks, die start in juni te Rotterdam. Voor ons altijd een spektakel vanjewelste, waar we nu al weer naar uitzien. Let op de aankondigingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *